about-eem

 

Bibliile și materialele biblice sunt livrate cu camioane, autoturisme, trimise prin colete poștale și adesea oferite personal.

Despre EEM

Misiunea pentru Europa de Est (EEM) este o organizație non-profit care oferă biblii și literatură creștină în limbile central și est-europene. Scopul nostru este de a ridica nivelul de cunoaștere a Cuvântului lui Dumnezeu și de a încuraja dezvoltarea credinței și a valorilor creștine. Oferim materialele noastre pentru persoane individuale, școli, biblioteci, închisori, orfelinate, biserici și alte entități din regiune. Lucrarea organizației noastre este susținută prin generozitatea donatorilor din întreaga lume.

Din anul 1961, Misiunea pentru Europa de Est oferă Cuvântul lui Dumnezeu oamenilor din Europa centrală și răsăriteană. Bibliile și materialele noastre au fost publicate în 20 de limbi diferite și donate la peste 15.000 de școli publice, universități și biblioteci publice din 25 de țări, ajungând la mai mult de 3.000.000 de elevi – gratuit pentru toți. În 2015-2016 intenționăm să donăm și mai multe materiale în țări precum România, Croația și Ucraina.

Dacă școala, organizația sau comunitatea dumneavoastră dorește să primească biblii sau materiale biblice, vă rugăm să completați formularul de cerere >