Termeni de utilizare

Website-ul nostru, eemromania.org, este un serviciu pe care îl oferim cu bună credință. Ca utilizator al website-ului nostru, ne așteptăm să vă conformați regulilor de bază și înțelegerii de mai jos:

Serviciul este oferit de Eastern European Mission, organizație înregistrată la 777 Lonesome Dove Trail, Hurst TX, 76054-6059 (USA). Adresa de e-mail pentru contact este privacy@eem.org.

  • Ca organizație non-profit ce oferă un serviciu gratuit, noi nu garantăm că serviciul nostru va fi disponibil tot timpul și în orice locație sau că va fi optimizat pentru orice tip de browser sau platformă de vizualizare.
  • Deși noi încercăm să ne asigurăm că site-ul nostru este pe deplin funcțional și fără conținut dăunător, noi nu putem garanta că el nu conține niciun fel de bug-uri sau soft-uri rău-intenționate. Vă recomandăm să vă protejați atât pe dvs. cât și computerul folosind un antivirus actualizat.
  • Nu aveți voie să interacționați cu site-ul nostru într-un mod dăunător sau rău intenționat. Aceasta include și folosirea de tehnologie care poate avea impact negativ asupra serviciului nostru și disponibilității lui.
  • Conținutul pe care vi-l oferim pe website-ul nostru este pentru uzul dvs. personal. Nu aveți permisiunea să refolosiți acest conținut (în forma sa originală sau modificat), dar puteți desigur să recomandați site-ul nostru și altora, ca ei să poată beneficia de serviciul nostru.
  • Ori de câte ori postați un link către site-ul nostru, sunteți de acord că nu veți posta ceva care defăimează activitatea noastră, ne reprezintă denaturat sau se poate percepe ca dăunător pentru slujirea noastră. Mai degrabă, dacă aveți rezerve în ce ne privește, vă rugăm să ni le adresați direct, astfel încât orice probleme să poată fi rezolvate.
  • Pentru a vă face un cont pe site-ul nostru trebuie să aveți cel puțin 18 ani.
  • Nu aveți permisiunea să transmiteți către noi niciun fel de informații personale sensibile.
  • Când vă faceți un cont pe website-ul nostru, veți păstra confidențiale informațiile de logare și nu le veți transmite nimănui. Datele dvs. trebuie să fie complete și exacte, ca noi să vă putem oferi serviciul pe care organizația noastră îl aduce.
  • Acești Termeni de utilizare (și documentele la care se referă) sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile statului Texas și legile federale ale Statelor Unite ale Americii. Instanțele din S.U.A. au jurisdicție exclusivă asupra oricăror reclamații sau litigii care decurg din aceste documente.

Pe lângă acești Termeni de utilizare, sunteți informat că folosirea website-ului nostru este reglementată și de Termenii serviciului, Politica de confidențialitate și Politica privind modulele cookie. Noi putem actualiza din când în când aceste documente pentru a reflecta eventuale modificării ce apar în serviciul pe care îl oferim și pentru a ne asigura că lucrăm în conformitate cu legile și reglementările aplicabile activității noastre.

Ultima actualizare pentru Termeni de utilizare s-a făcut la 13 Decembrie 2022.